Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Vilém Nacher

Okrádají nás „cizí“ bankomaty?

Okrádají nás „cizí“ bankomaty?

Při analýze výsledků anketní otázky „Vybíráte si peníze kartou jen z bankomatu vlastní banky?“ na serveru bankovnipoplatky.com poněkud překvapilo, kolik respondentů si vybírá hotovost z bankomatu cizí banky. Přitom je takový výběr mnohdy téměř tak nákladný, jako výběr hotovosti na přepážce banky.

27. 5. 2009
Klienti známkují svou banku (II)

Klienti známkují svou banku (II)

Po celkových výsledcích průzkumu na téma „Kliente, oznámkuj svoji banku a pobočku“, který uskutečnil server www.bankovnipoplatky.com (vyšel 20.3.2009), nabízíme čtenářům Finmagu jeho druhou část. Zmíněný server se v něm zaměřil na situaci v jednotlivých krajích.

30. 3. 2009
Klienti známkují svou banku (I)

Klienti známkují svou banku (I)

Server www.bankovnipoplatky.com pravidelně připravuje různé průzkumy a ankety. Jedna z aktivit, která na serveru běží soustavně již od poloviny roku 2007 se soustředí na zmapování spokojenosti klientů s jednotlivými bankami působícími na českém trhu v devíti základních oblastech. Vytipovali jsme okruh otázek, které by měl pokrývat nejčastější potřeby klientů bank. Tyto otázky byly poté umístěny na tento web a odpovědi klientů byly průběžně sbírány a vyhodnocovány.

20. 3. 2009
Většina bank nabízí tři procenta

Většina bank nabízí tři procenta

V poslední době se banky předhánějí v nabídkách spořicích účtů. Připravili jsme proto srovnávací tabulku, která znázorňuje stav úrokových sazeb a dalších podmínek u spořicích účtů jednotlivých bankovních institucí. V mnoha případech nazývají tyto účty spořicí. Některé ústavy ovšem volí i jiné názvy.

17. 2. 2009